Harta site-ului
Ajutor
Jubileul 50 de ani de la darea în exploatare a clădirii Liceului Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa
Jubileul 50 de ani de la darea în exploatare a clădirii Liceului Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa

Jubileul de aur al liceului sărbătorește, nu doar 50 de ani de existență, ci și o bogată istorie a educației care a început în anul 1880, când prima școală primară din satul Coșnița a fost înființată. 
De-a lungul deceniilor, școala a evoluat, iar în anul 1932 s-a deschis școala de 7 ani, contribuind activ la construcția uzinei locale. Directorul Borşci Andrei Timofeevici a condus această perioadă de schimbări, dar respectul și dragostea față de instituție au rămas constante.
Cu mândrie, putem spune că educația oferită de această școală a influențat mii de elevi, oferindu-le o bază solidă. Astăzi, școala continuă să prospere, având statutul de liceu. Oricare privire asupra trecutului aduce în față chipurile atâtor elevi, 9 învățători, precum Buciaţcaia Vera Vasilievna și Galescu Stepan Ivanovici, care au contribuit la construirea fundamentelor educaționale.
Oaspeții au fost întâmpinați cu căldură la jubileu, iar experiența din cadrul proiectului "Criminalistica" a evidențiat excelența în educație. Elevii, împreună cu coordonatoarea cursului de Criminalistică au demonstrat pasiune și dedicație în cercetare.
Clubul de informatică a impresionat oaspeții cu mici roboți fascinanți, revelând noi orizonturi în tehnologie. Astfel, jubileul, nu doar sărbătorește trecutul, ci și aruncă o privire promițătoare în viitorul educativ al acestei instituții remarcabile.

Consiliul de Elevi din Liceul Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Jubileul 50 de ani de la darea în exploatare a clădirii Liceului Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta